Van de Eijken Aussies
 

Wachtlijst voor het nest van Jill is geopend! Jill zal naar verwachting voor het einde van het jaar loops worden. 

Wel zijn we op zoek naar een gastgezin voor een Australian Shepherd reu, geboren 16-06-2023. Bandit is een  bijzonder knappe verschijning, een enthousiaste en aanhankelijke puber die uitstekend gesocialiseerd is. Door te werken met gastgezinnen kunnen we interessante honden voor onze kennel behouden, maar hebben ze toch een eigen gezin waar ze alle aandacht krijgen. Wil je hier meer over weten, stuur dan even een berichtje.


Heb je interesse in een Australian Shepherd pup, dan kun je de vragenlijst invullen. Wij nemen dan contact met je op voor een telefonische kennismaking. 

In de loop van 2023 hopen wij nog een nestje te verwachten. Jill zal naar verwachting rond oktober/november weer loops worden. Zodra een definitieve keuze voor de reu is gemaakt zullen we dit hier delen. 

Je kunt je interesse kenbaar maken per e-mail, met uitgebreide motivatie en toelichting van gezinssituatie. Om teleurstelling te voorkomen willen we je er graag op attenderen dat wij enkel proberen pups te plaatsen op basis van wat we in het nest zien gebeuren. Kleurvoorkeuren nemen we niet als uitgangspunt. Uiteraard kun je een voorkeur opgeven waar we zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. De uiteindelijke beslissing om je wel of niet een pup toe te wijzen ligt uiteraard bij ons.

Wij proberen de pups een zo goed mogelijke start te geven gedurende de eerste 8 weken van hun leven. Dit start al vroeg met vroege neuro stimulatie, en maken de pups kennis met diverse mensen, andere honden en dieren. We bieden verschillende spelmaterialen aan die bijdragen aan de ontwikkeling van de pups en ze maken kennis met de fietskar.

Onze pups worden op een leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken ontwormd, met 6 weken gevaccineerd en krijgen op een leeftijd van 7 weken het ECVO oogonderzoek. De pups worden gechipt door de Raad van Beheer wanneer ze circa 5 weken zijn. De Raad van Beheer geeft tevens de stambomen uit.