Van de Eijken Aussies
 

Wegens omstandigheden hebben we helaas moeten besluiten om Jill deze loopsheid niet te laten dekken. We hopen nu voorjaar 2025 weer een nestje te verwachten.

Wij zoeken voor onze reu Mack een nieuw gezin. Mack is een hele lieve knuffelbeer en de makkelijkste hond in huis, maar aan de lijn reactief naar honden. Dit is in zijn vorige gezin helaas niet goed begeleid. We zien nu na enkele trainingen al grote verbetering dus we verwachten hier geen toekomstige problemen mee bij de juiste begeleiding. Mack is veel op show geweest, heel makkelijk in de auto en ontzettend enthousiast met frisbee. Voor ons is het belangrijk dat hij beschikbaar blijft voor onze kennel, uiteraard in goed overleg. Stuur gerust een berichtje voor meer informatie!


Heb je interesse in een Australian Shepherd pup, dan kun je de vragenlijst invullen. Wij nemen dan contact met je op voor een telefonische kennismaking. 

Begin 2025 hopen wij weer een nestje te verwachten van Jill. Zodra een definitieve keuze voor de reu is gemaakt zullen we dit hier delen. 

Je kunt je interesse kenbaar maken per e-mail, met uitgebreide motivatie en toelichting van gezinssituatie. Om teleurstelling te voorkomen willen we je er graag op attenderen dat wij enkel proberen pups te plaatsen op basis van wat we in het nest zien gebeuren. Kleurvoorkeuren nemen we niet als uitgangspunt. Uiteraard kun je een voorkeur opgeven waar we zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. De uiteindelijke beslissing om je wel of niet een pup toe te wijzen ligt uiteraard bij ons.

Wij proberen de pups een zo goed mogelijke start te geven gedurende de eerste 8 weken van hun leven. Dit start al vroeg met vroege neuro stimulatie, en maken de pups kennis met diverse mensen, andere honden en dieren. We bieden verschillende spelmaterialen aan die bijdragen aan de ontwikkeling van de pups en ze maken kennis met de fietskar.

Onze pups worden op een leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken ontwormd, met 6 weken gevaccineerd en krijgen op een leeftijd van 7 weken het ECVO oogonderzoek. De pups worden gechipt door de Raad van Beheer wanneer ze circa 5 weken zijn. De Raad van Beheer geeft tevens de stambomen uit.