Van de Eijken Aussies
 

Ben je op zoek naar een Australian Shepherd die in overleg beschikbaar kan blijven voor onze kennel? ( Gastgezin) Heb je interesse in fokkerij en shows, stuur dan zeker een mail! Wij hopen uit de nestjes die komend jaar geboren gaan worden weer 1 of 2 hondjes aan te houden voor de toekomst, maar vinden het belangrijk dat deze honden wel een eigen gezin krijgen.


In 2023 hopen wij 2 nestjes te verwachten. Rond april zal Leia loops worden en worden gedekt, in het najaar zal dan ook Jill weer worden gedekt.

Wij zijn zeer selectief in het toewijzen van pups. U kunt uw interesse kenbaar maken per e-mail, met uitgebreide motivatie en toelichting van gezinssituatie. Enkele gegadigde zullen we eventueel uitnodigen voor een kennismaking. Om teleurstelling te voorkomen willen we u er graag op attenderen dat wij enkel proberen pups te plaatsen op basis van wat we in het nest zien gebeuren. Kleurvoorkeuren nemen we niet als uitgangspunt. Uiteraard kunt u een voorkeur opgeven waar we zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. De uiteindelijke beslissing om u wel of niet een pup toe te wijzen ligt uiteraard bij ons.